Sign in:
»Forgot your password?

Home | Forum | How to Protect Your Web Form | How to Protect Your Email | Sign Up

Insure yourself from spam! The Anti Spam Insurance Company - ProtectWebForm!

Forum - HTTP/1.1 500 Server Error

2006-09-03 09:03:49
I think I followed everything according to the directions. I put your
URL into my web form and pasted my previous action url into the field
on your setup page. I get to the screen where you have to type what's
on the image, but when I submit it, I get a blank page witht the error
HTTP/1.1 500 Server Error. The URL bar reads:

Any thoughts?
2006-09-03 10:20:10
I'am receiving similar message. The HTTP/400 error. Have you got any
sugestion to solve this problem. I'am using the simple variant of
protection code.
2006-09-03 13:11:34
I have tried to fix your problem. Check it.

try it now, your problem could be solved too.
2006-09-06 07:35:27
We have similar problem - but after we written the code we get a page
with the text "This request was already processed"

2006-09-06 09:55:24
Your problem seems to be little bit different.
The message "This request was already processed" appears when you try
to process request, which was already processed. (e.g. you refresh
your browser window after submitting the data and click to repost
data). This was done to prevent duplicate posts. And I will try to
find the problem.
I.e. the link above must not work, because it was already once
If this is the only problem, then you should not worry.
If not, you could provide me the link to your form and I will try to
investigate it.

Post Reply:

You must be logged in to reply.
Post message

Registered users: 20370

Forms protected: 48469

Further Reading & Anti Spam Resources:

Search our site for:

Get Thunderbird!

    ©Copyright 2006 All rights reserved. Read our Privacy Policy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape